Loading

Біла риба у болгарському перці

Сьогодні ми пропонуємо Вам не тільки класний рецпт, але й варіант оригінальної, красивої та апетитної подачі білої риби.
Обов’язково спробуйте на вихідних!

Вам знадобиться:
Філе тріски, палтуса або іншої білої риби – 1 шт.;
Болгарський перець – 2 шт.;
Томати – 2 шт.;
Петрушка – 1 пучок;
Часник – 2 зубки;
Рослинна олія – 1 ст. л.;
Лимонний сік, сіль та перець за смаком.

Як готувати:
Болгарський перець потрібно нарізати кільцями та злегка обсмажити з обох боків. Рибу нарізати кубиками, тушкувати і посолити.
Томати необхідно очистити від шкірки, дрібно порізати і обсмажити з часником.
Готові кільця болгарського перцю виложити на блюдо, положити в середину рибу і томати з часником. Посипати зеленню і полити лимонним соком.
Смачного!!!