Loading

“Хе” із риби по-корейськи

Сьгодні у нашому розділі одна із самих яскравих рибних страв національної корейської кухні.
У нашому відео-рецепті для приготування “Хе” використовували філе лосося, однак, підійде майже будь-яка риба: щука, судак, оселедець, товстолобик, короп, скумбрія та багато інших. У будь-якому разі ця страва дуже смачна, головне щоб риба була максимально свіжою!
Для приготування цієї страви Вам знадобляться наступні інгредієнти:
✔ Філе риби;
✔ Оцет;
✔ Сіль та цукор;
✔ Цибуля, часник;
✔ Морква;
✔ Рослинна олія;
✔ Кориандр, перець;
✔ Свіжий огірок;
✔ Соєвий соус.

Смачного! Будьте здорові!