Loading

Рибний пиріг

Пиріг – відмінна страва для вихідних і не тільки!
Пироги випікає дбайлива бабуся для онуків, мама для святкового сімейного столу.
Пироги пахнуть домашнім теплом і затишком!
Це краща страва для теплого родинного обіду чи вечері!
До того ж швидка і корисна страва завдяки рибі.
Саме пиріг можна подавати як основну страву або як перекус.
Особливо смачний рибний пиріг у холодному вигляді.

Спробуємо?

Вам знадобляться наступні інгредієнти:
Сьомга скандинавська ТМ Veladis;
Листкове тісто – 0,5 кг;
Молоко – 100 мл;
Яйця – 2 шт;
Шпинат – 100 г;
Сир – 100 г;
Сіль/суміш перців за смаком

Випікати за температури 170 градусів 30 хвилин

Смачного, та будьте здорові!